немога да намеря мотор 2.0 Т С 2000г никаде във варна
Известие
Collapse
No announcement yet.
къде мога да намеря мотор за 156 2.0 Т.С.
Collapse
X
-
охххх бреме бремеее, аз си купих два мотора вече и накрая от един колега от форума nkn66 . Най накрая колата ми ще живее . Сложих за беда лагери менте и сега трябва да ги сменя с оригиналните си ,но кога ще стане не е ясно . Иначе ми останаха доста части от стария двигател . Вал - трябва да се шлайфа , бутала с чисто нови сегменти , маслена помпа , колектори , глави 2 броя , компресор за климатика ,стартер , и не се сещам още кво .. :)
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovохххх бреме бремеее, аз си купих два мотора вече и накрая от един колега от форума nkn66 . Най накрая колата ми ще живее . Сложих за беда лагери менте и сега трябва да ги сменя с оригиналните си ,но кога ще стане не е ясно . Иначе ми останаха доста части от стария двигател . Вал - трябва да се шлайфа , бутала с чисто нови сегменти , маслена помпа , колектори , глави 2 броя , компресор за климатика ,стартер , и не се сещам още кво .. :)
0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromovохххх бреме бремеее, аз си купих два мотора вече и накрая от един колега от форума nkn66 . Най накрая колата ми ще живее . Сложих за беда лагери менте и сега трябва да ги сменя с оригиналните си ,но кога ще стане не е ясно . Иначе ми останаха доста части от стария двигател . Вал - трябва да се шлайфа , бутала с чисто нови сегменти , маслена помпа , колектори , глави 2 броя , компресор за климатика ,стартер , и не се сещам още кво .. :)
)) нямат ли край твойте неволи? сега пък лагери. откъде ги намери тези ментета. нали в александър ауто са ти приятели. що не ги взе от там.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment